A luat bătaie pentru că nu şi-a tuns nepotul după ultimele tendinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Stroia a ajuns cu capul spart in spital.
Eugen Stroia a ajuns cu capul spart in spital.

Un septuagenar din comuna gălăţeană Smârdan a ajuns în spital după ce ginerele său l-a lovit cu un scaun în cap. Motivul: bătrânul nu a avut bani să îşi ducă nepotul la frizerie şi l-a tuns acasă, fără a respecta canoanele modei în materie.

Eugen Stroia are 72 de ani şi spune că certurile, dar şi bătăile cu ginerele său, Ion, nu sunt o premieră. Duminică seară însă, bărbatul mai tânăr, în vârstă de 26 de ani, a reuşit performanţa de a-şi băga socrul în spital în urma unei dispute pe marginea frizurii mezinului în vârstă de trei ani.

„El este despărţit de fata mea, iar nepotul de trei ani era în grija mea. Duminică, soţia ne-a tuns şi pe mine şi pe copil, iar când a venit ginerele a luat foc, că de ce nu l-am dus la frizer. I-am zis să nu mai fumeze el o zi, să strângă 150 de mii şi să ducă băiatul la frizer, că eu nu am de unde. Atunci a pus mâna pe un scaun şi m-a lovit în cap. Soţia mea a sunat la 112, a venit şi poliţia şi salvarea şi m-a adus la spital", susţine Eugen Stroia.

Indignarea bătrânului este cu atât mai mare cu cât, spune el, nu este prima dată când ginere său sare la bătaie în ciuda faptului că îi creşte copilul cel mic după ce fiica sa a plecat în lume, sătulă de violenţele soţului.

„I-am dat bani de şi-a făcut casă, şi-a luat maşină. Fata mea s-a săturat de el şi s-a dus la Băneasa, a fost nevoită să îşi lase copiii. Acum eu îl creşteam pe cel mic, că am cu ce, el nu are un lemn să pună pe foc", adaugă bătrânul.

Deoarece în urma loviturii cu scaunul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral, Eugen Stroia a fost internat în Secţia de Neurochirurghie a Spitalului de Urgenţă Galaţi. Cum starea sa nu este foarte gravă, el urma ieri să fie externat după ce medicii i-au acordat primul ajutor şi i-au făcut investigaţiile necesare.

Septuagenarul spune că a făcut deja plângere la poliţie şi vrea să îşi dea în judecată ginerele nerecunoscător.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite