Duel cu bâta pe terenul de fotbal din Costache Negri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a sărit în apărarea unei verişoare. El susţine că a fost atacat cu un par, cu pumnii şi cu picioarele de doi veri.

Simţul onoarei poate dăuna,uneori, destul de grav sănătăţii. A simţit-o pe pielea sa un tânăr de 18 ani din Costache Negri, care a rămas mai mult mort decât viu după o bătaie primită de la doi băieţi care de altfel îi sunt rude de sânge. S-a întâmplat duminică după-amiază, pe terenul de fotbal din comună, unde Mihai Dorin Neagu se dusese să jace o partidă de fotbal cu prietenii.


„Când am plecat, m-am întâlnit cu mătuşa mea şi mi-a spus că pe verişoarea mea de 17 ani o bătuseră doi băieţi, veri cu mine. M-am întors pe teren şi acolo l-am întrebat pe unul dintre ei de ce a lovit-o. În timp ce ma uitam la el, celălalt, Dănuţ, m-a pocnit cu o bâtă în cap şi am căzut. Mi-au dat şi câteva picioare şi apoi n-am mai ştiut ce este cu mine", susţine Mihai.


Familia băiatului a aflat de la consăteni că el zăcea pe stadioul comunal mai mult mort decât viu. Speriaţi, au chemat salvarea, care l-a adus pe Mihai la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.


„Tânărul a fost internat cu un traumatism cranio-cerebral grav, obţinut prin agresiune. A fost supus investigaţiilor şi tratamentului şi va mai fi ţinut sub observaţie câteva zile", a precizat doctorul Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale.

Mihai şi familia sa spun că nu este prima dată când sunt în conflict cu cei doi bătăuşi, dar că de data aceasta îi vor da pe mâna poliţiei. Până acum însă, băiatul nu a făcut nicio reclamaţie oficială, act care le-ar permite oamenilor legii să demareze cercetările.

„Tânărul a fost audiat de poliţişti în spital şi a spus că nu vrea să facă plângere", a menţionat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite