Basarabiei, din nou blocată de şantiere. Se fac săpături şi pe Faleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şantiere noi vor apărea şi pe bulevardul Marea Unire, unde vor fi închise temporar unele porţiuni. Pe perioada lucrărilor, şoferii sunt nevoiţi să urmeze rute ocolitoare, iar mijloacele de transport în comun circulă după un grafic modificat.

Străzile Galaţiului sunt o continuă surpriză pentru cei aflaţi în trafic, care, de la o zi la alta, fie sunt greu circulabile din cauza gropilor, fie sunt parţial sau total blocate de lucrări ISPA.

Ocolire către Giurguleşti

Începând de mâine, două artere vor fi închise parţial sau total, din cauza lucrările efectuate în cadrul programului ISPA. Este vorba de strada Basarabiei, care va fi fi închisă din 16 august, ora 7.30 şi până pe 20 august, ora 24.00, de la intersecţia cu strada Domnească până la intersecţia cu Mihai Bravu.

În intervalul menţionat şoferii gălăţeni vor trebui să urmeze rute ocolitoare, în timp ce autobuzele şi tramvaiele vor circula după un grafic modificat.

Probleme în trafic vor fi, în perioada 16 august, ora 7.30-4 septembrie, ora 24.00, şi pe B-dul Marea Unire (Faleza Superioară). În intervalul menţionat, se va închide circulaţia autovehiculelor pe sensul de ieşire din strada Prelungirea Coşbuc în b-dul Marea Unire către Elice.

Până pe 22 august, se circulă cu dificultate şi pe strada George Cosbuc. Circulaţia este restricţionată pe banda 1, în sensul de mers spre strada Brăilei, pe tronsonul cuprins între poarta depou tramvai - poarta acces troleibuze.

Cum ocoleşti zonele închise

Autobuzele 36 vor ocoli şantierul din strada Basarabiei, urmând să se deplaseze pe strada Gării. Spre Valea Oraşului vor circula două autobuze, cu plecare din Piaţa Centrală. Ele vor efectua curse de la ora 5.30 cu o frecvenţă de 16 minute şi vor urma ruta Traian - Gării - Mihai Bravu - Basarabiei - Bazinul Nou şi retur.

Ieşirea din strada Prelungirea Coşbuc în b-dul Marea Unire către Elice se va face pe sensul de ieşire către Bac. Va fi obturată şi banda 1 a b-dului Marea Unire pe sensul de mers dinspre Elice către Trecere Bac în zona de intersecţie cu strada Prelungirea Coşbuc.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite