FOTO Vezi cum a reuşit un gălăţean să îşi recupereze banii din asigurări de la o firmă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrică Cernat, propietarul maşinii avariate
Petrică Cernat, propietarul maşinii avariate

Un bărbat de 32 de ani s-a supărat foc pe reprezentanţii unei firme de asigurări din Galaţi, acuzându-i pe aceştia că nu l-au despăgubit pentru un accident rutier suferit în urmă cu cinci luni. Sătul să aştepte banii, omul a recurs la un protest disperat.

Petrică Cernat (32 ani), era, până ieri, unul dintre mulţii gălăţeni care au avut ghinionul de a ajunge să fie în situaţia recuperării banilor de pe asigurări în cazul unui eveniment rutier.

Bărbatul ne-a povestit că tot coşmarul a început pe 3 iunie când a fost implicat într-un accident de circulaţie cu BMW-ul personal.

maşina boţită

„Atunci, circulând pe Drumul de Centură, maşina mea a fost lovită de un Logan, care la rândul său fusese acroşat de un camion. Maşina mea a fost grav avariată, dar firma de asigurări m-a amânat cinci luni de zile pentru despăgubiri! Îmi tot ziceau că nu au timp pentru mine!", ne-a declarat ieri revoltat gălăţeanul.

Disperat de atâtea amânări, Petrică Cernat a mers ieri din nou la firma de asigurări, dar pentru a fi mai convingător a blocat accesul în incinta societăţii cu maşina boţită.

Gestul său a fost de natură să îi convingă conducerea societăţii de asigurări să îi vireze banii necesari reparaţiilor.

„I-am remis ordinul de plată, poate să îşi încaseze banii!", s-a rezumat să spună reprezentantul societăţii.

op şi chitanţă

La bancă, Petrică Cernat a constatat că într-adevăr îi fuseseră viraţi banii necesari reparaţiilor. Pentru obţinerea despăgubirii, şoferul a avut nevoie de cinci luni, sute de drumuri la firma de asigurare şi să reurgă la cele mai ciudate proteste ca să-şi recupereze sumele pentru care încheiase de altfel un contract.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite