Armele neletale nu vă scutesc de grija autorizaţiei! Vezi ce au păţit doi gălăţeni care au încălcat regula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capturile de armament pentru care proprietarii nu deţin acte conform legii continuă. De data aceasta, localităţile unde poliţiştii au găsit arme neletale fără documente sunt Tuluceşti şi Pechea.

După ce zilele trecute poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au confiscat, de la Drăgăneşti, Galaţi şi Pechea, trei arme pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii autorizaţiei, o nouă captură a fost făcută în cadrul unei noi serii de controale.

Vizaţi, de data aceasta, au fost tot deţinătorii de armament din Pechea, dar şi cei din Tuluceşti. Primul pe lista poliţiştilor a fost Marcel V., de 39 de ani, din Tuluceşti, în casa căruia specialiştii au găsit un pistol cu aer comprimat de tip revolver, pentru care bărbatul nu se obosise să solicite autorizaţie.
Aceeaşi conduită a adoptat-o şi un pechean, George M., de 42 de ani, la care poliţiştii au descoperit o puşcă de tir cu aer comprimat.

În lipsa documentelor care să le ateste dreptul de a deţine o armă, fie ea chiar şi cu aer comprimat, cei doi gălăţeni s-au ales cu dosare penale pentru deţinere ilegală de arme neletale, supuse regimului autorizării şi nu vor mai putea intra prea curând în posesia unui astfel de dispozitiv.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite