Nu vă lăsaţi bunurile în haine când mergeţi la aerobic!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornelia Chiroşcă (21 de ani), studentă în anul II la Facultatea de Sociologie din Galaţi, a avut surpriza neplăcută de a i se fura telefonul mobil după ce şi-a încheiat şedinţa de aerobic la o sală de fitness situată în cartierul Mazepa din Galaţi.

Tânără ne-a sesizat la redacţie în legătură cu faptul că la sala de fitness nu există vestiare suficient de mari pentru depozitarea hainelor.

„Nu doresc să fac rău nimănui. Nici măcar de telefon nu doresc să spun mai multe. Doresc în schimb ca asemenea lucruri să nu se mai întâmple şi altor persoane. Au existat mai multe persoane cărora li s-au furat diverse bunuri şi cred că acest lucru trebuie rezolvat de către cei care conduc sala de fitness", ne-a declarat tânăra.

Conducerea sălii de fitness dezminte susţinerile studentei şi precizează că clienţii care frecventează sala obişnuiesc să îşi lase bunurile la vedere.

„Sala este dotată cu vestiare cu chei, dar dumnealor nu le folosesc. Clienţii sunt atenţionaţi asupra riscurilor la care se expun, dar preferă să le ignore.
Cunoaştem cazul domnişoarei şi înţelegem că are un program fix şi se grăbeşte, dar dacă îţi laşi haina cu telefonul mobil pe curier, îţi asumi răspunderea pentru ce se poate întâmpla",
ne-a declarat Iulia Manolache, administratorul sălii de fitness.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite