Poliţia de frontieră a fost chemată în ajutor pentru scoaterea autocarului înzăpezit la Oancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vehiculul, care transporta 21 de moldoveni spre Italia, a stat în nămeţi de la ora 4.00. 14 dintre călători, afectaţi de frig, au fost duşi la şcoala din comuna Oancea, unde li s-a oferit cazare şi masă.

Autocarul care transporta 21 de basarabeni spre Italia a rămas blocat în nămeţi pe DJ 242 E, în jurul orei 4.00, la scurt timp după ce trecuse graniţa pe la Oancea.

Şoferul nu a mai putut scoate vehiculul din zăpadă, în ciuda eforturilor. După nouă ore petrecute în zăpadă, poliţiştii de la Târgu Bujor i-au anunţat pe colegii lor de la frontiera Oancea. Şapte poliţişti cu patru autospeciale au sosit la faţa locului pentru asoate autocarul din zăpadă. Între timp, 14 călători, care acuzaseră disconfort din cauza frigului au acceptat să meargă la şcola din Oancea, unde primăria le-a pus la dispoziţie hrană caldă.

Autorităţile aşteaptă acum ca în urma intervenţiei Direcţei Judeţene de Drumuri şi Poduri să fie deszăpezit drumul între Oancea şi Roşcani.

„Deoarece din cele 21 de persoane aflate in autocar doar 14 au acceptat sa paraseasca mijlocul de transport, politistii de frontiera galateni vor monitoriza in continuare situatia pentru a li se acorda sprijnul necesar", a punctat cms, Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite