Şoferi, circulaţi cu atenţie de Anul Nou! Vezi unde vor fi amplasate echipajele poliţiei rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Şofatul sub influenţa băuturilor alcoolice şi viteza excesivă vor fi principalele probleme pe care le vor urmări în trafic poliţiştii de la Circulaţie, cu scopul de a preveni accidentele rutiere.

Noaptea dintre ani şi Sfântul Vasile sunt două sărbători udate prin tradiţie, de unii, cu mai multă băutură decât ar fi cazul.

Culmea este că deşi nu se pot abţine de la licorile bahice menite să îi binedispună, mulţi petrecăreţi deţinători de carnete auto nu se dau înapoi de a se urca la volan, mizând pe faptul că „lor nu li se poate întâmpla".

Tocmai pentru a face ca nenorocirile să nu curgă în valuri pe drumurile publice, Poliţia Rutieră îşi va trimite aproape toţi oamenii în stradă, atât în noaptea dintre ani, cât şi în prima zi a anului ce vine.

„Vom fi prezenţi cu efective sporite pe drumurile naţionale, pe principalele drumuri judeţene şi în oraşe. Urmărim în special să îi depistăm pe şoferii care se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice şi respectarea vitezei legale, totul în scopul de a preveni accidentele rutiere. Cu speranţa că şoferii şi pietonii nu vor face probleme în trafic, le urăm tuturor un an nou bun şi fără evenimente rutiere", a precizat Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite