Cutia Pandorei se deschide sâmbătă seară pe scena Teatrului Dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedia, care reuneşte pe scena de la „Fani Tardini" nume mari ale teatrului gălăţean, va putea fi urmărită începând cu ora 19.00. Preţul unui bilet este de 18,90 lei pentru adulţi şi de 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Regizorul Eugen Făt le propune gălăţenilor în această seară un spectacol de excepţie, care îi aduce alături, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini", pe actorii Ioana Citta Baciu, Cristian Gheorghe şi Petrică Păpuşă.

Piesa "Cutia Pandorei", de Katalin Thuróczy, a suferit, în viziunea artistic a lui Eugen Făt, unele mici modificări, menite să pună în valoare umorul subtil şi realismul conflictului descris.

„Piesa originală are două personaje, în reprezentaţia mea apar trei personaje, am mai introdus un rol, pe care eu îl consider esenţial. Este o comedie neagră, care prezintă un conflict între generaţii. Nu folosesc muzică, ci doar sunete. Mai avem, de asemenea, un decor superb, impresionant", a subliniat Eugen Făt.

Reprezentaţia începe la ora 19.00, iar cei care vor achiziţiona cel puţin trei bilete la preţul de 18,90 lei, îl pot cumpăra pe al patrulea cu numai 2,50 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite