Joacă cu final nefericit între doi elevi de la Liceul Auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceul Autor Galați.
Liceul Autor Galați.

Unul dintre adolescenți a ajuns la spital după ce s-a tăiat la mână într-un geam. Conducerea unității de învățământ spune că între cei doi elevi nu a avut loc o altercație, aceștia fiind copii exemplari care nu au avut niciodată prbleme disciplinare ori de învățătură.

Accidentul s-a petrecut aseară, după ora 21.00. Cei doi elevi, ambii în clasa a XII-a, abia se întorseseră de la masă și s-au luat la întrecere până în cameră. În timp ce alergau pe holul internatului unde sunt cazați,ambii fiind de la țară, unul dintre ei și-a prins mâneca de la haină în mânerul unei ferestre.

"Elevul s-a împiedicat, iar celălalt, venind în viteză din spate, s-a împiedicat de colegul său. Ca să nu cadă, s-a proptit cu mâna în geam și l-a spart. Asta a fost tot. Niciunul nu ne-a făcut vreodată probleme, ambii sunt elevi buni", ne-a declarat prof. Lidia Mazilu, directorul Liceului Auto din Galați.

Elevul rănit a fost transportat cu salvarea la Spitalul de Urgență, el fiind internat în secția de Chirurgie Plastică pentru tratament și supraveghere medicală.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite