GALAȚI Expoziție de succes a tânărului maestru în origami, Alexandru Drăgan (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentul cu un talent remarcabil în confecționarea bijuteriilor din hârtie și-a etalat pentru prima dată lucrările în cadrul unei expoziții personale. Evenimentul a marcat oficial şi venirea pe lume a trupei ADNON, formată din patru elevi de la CNVA, care au încântat audienţa.

Pentru prima oară, Alexandru Drăgan (16 ani) și talentul său au fost protagoniștii unei expoziții exclusive care a avut menirea de a aduce la cunoștința publicului măiestria tânărului rezident în Centrul de Plasament Negru Vodă.

Publicul a rămas uimit în fața exponatelor.

image

Evenimentul a reunit la Casa cu Sare copii din cadrul institiţiei, dar şi iubitori de frumos din Galaţi care înţeleg subtilitatea acestei frumoase arte - origami - şi care sunt în stare să aprecieze efortul şi dăruirea necesare în confecţionarea superbelor obiecte din hârtie.

Alexandru (centru) a fost extrem de emoționat pe parcursul evenimentului care i-a fost dedicat.

image

Timp de trei ore, Alexandru şi creeaţiiile sale au fost în centrul atenţiei, iar cei prezenţi la eveniment nu au avut decât cuvinte de laudă pentru băiatul care reuşeşte să spargă prin artă barierele unei copilării nefericite şi pline de privaţiuni.

Tânăra trupă ADNON a încălzit amosfera.

image

Pentru a-şi arăta admiraţia şi susţinerea pentru acest talent, vizitatorii nu au plecat acasă fără o amintire de la Alexandru: fiecare a cumpărat câte un obiect confecţionat de tânărul artist, suma strânsă urmând să îi fie predată adolescentului pentru a-şi achiziţiona materiale.

Alexandu a primit, de asemenea, hârtie de xerox colorată, atât de necesară pentru lucrările sale, dar şi materiale pentru a-şi putea definitiva costumul tradiţional coreean la care lucrează, acesta din urmă fiind donate de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite