Crimă din gelozie la Tecuci. Un sexagenar şi-a ucis concubina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost adus la Galaţi.
Bărbatul a fost adus la Galaţi.

Victima avea 55 de ani şi, potrivit cunoscuţilor, era de o moralitate ireproşabilă. Mai mult, cei doi erau foarte bine văzuţi în comunitate. Bărbatul s-a predat la Poliţie imediat după ce a comis crima.

Elena Tănase (55 ani) şi Emil Raţă (63 ani) erau împreună de mulţi ani şi chiar dacă nu îşi oficializaseră relaţia, aveau o legătură trainică.

Îşi făcuseră împreună o gospodărie pe cinste şi chiar fuseseră plecaţi o vreme în străinătate, unde, din muncă, reuşiseră să strângă împreună bani care să îi pună la adăpost de grija zilei de mâine.
Erau oameni bine văzuţi în comunitate şi nimic nu prevestea tragedia care s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi.

„Cei doi s-au luat la ceartă, motivul fiind, se pare, o criză de gelozie a bărbatului. Conflictul a degenerat, iar acesta a luat un cuţit de bucătărie cu care şi-a înjunghiat de mai multe ori concubina. Aproape simultan, i-a astupat căile respiratorii, sufocând-o. Cele două acţiuni au dus la decesul victimei", ne-a declarat procurorul Liliana Istrate, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Imediat după ce şi-a ucis partenera, Emil Raţă s-a dus la Poliţie şi a povestit tot ce a făcut. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care au ajuns la Tecuci după mai bine de şase ore din cauza drumurilor blocate, l-au audiat pe bărbatul care şi-a recunoscut fapta.

El a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi va fi prezentat astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite