O armă și câteva zeci de kilograme de substanțe toxice au fost confiscate de polițiștii gălățeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arma a fost confiscată
Arma a fost confiscată

În urma a două acțiuni desfășurate în baza unor informații, specialiștii serviciului Arme au depistat două personae care au încălcat legea deținând fără drept o armă cu aer comprimat și respectiv o catitate mare de substanțe chimice expirate.

Polițiștii de la Arme au continuat la începutul acestei săptămâni șirul acțiunilor menite să îi conducă la cei care dețin arme sau substanțe interzise de lege.

Cu această ocazie, ei au dat de urma unui gălățean de 58 de ani, care avea acasă o pușcă cu aer comprimat, pentru care legea impune obținerea autorizației. Cum bărbatul nu avea acest document, polițiștii i-au confiscat arma și i-au întocmit dosar penal.

În plasa polițiștilor de la Arme a picat și un cetățean din Liești. Ion P., de 47 de ani, este cercetat penal după ce poamenii legi i-au găsit la domiciliu 20 de kilograme și respectiv 55 de litri de substanțe și preparate chimice periculoase care erau expirate. Anchetatorii au dispus ca deșeurile să fie ridicate și predate unei firme specializate în neutralizarea acestora.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite