Staţiile portabile sunt atracţia amatorilor de chilipiruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii folosesc staţiile pentru a comunica în trafic.
Şoferii folosesc staţiile pentru a comunica în trafic.

Şoferii care şi-au dotat maşinile cu staţii de emisie-recepţie sunt sfătuiţi să nu le lase la vedere când nu sunt în maşină, deoarece acestea pot atrage atenţia spărgătorilor de autoturisme, fiind relativ uşor de sustras.

Cel care a simţit pe pielea lui efectele imprudenţei de a-şi fi lăsat bunuri de valoare în maşină a fost un bărbat de 31 de ani din Ţepu, care aflat în vizită la Tecuci a avut neplăcuta surpriză ca hoţii să îi dea iama în maşină.

Constantin G. îşi lăsase pe bordul autoturismului o staţie de emisie-recepţie, aparatul sărindu-i în ochi unui tinerel aflat pe stradă în căutare de chilipiruri.

Profitând de faptul că propietarul maşinii nu era prin zonă, individul a spart geamul portierei din dreapta faţă şi cât ai zice peşte a luat staţia şi dus a fost.

Întors la maşină, lui Constantin G. nu i-a rămas decât să anunţe poliţia despre furt.

Înurma investigaţiilor, anchetatorii au reuşit să dea de urma suspectului, care este un tânăr de 17 ani din localitate. Asupra lui a fost găsită şi staţia, care i-a fost predată şoferului imprudent. Minorul este cercetat ăn libertate pentru furt calificat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite