O gălăţeancă şi nepoata ei de zece ani, în stare gravă la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa a fost transportată în comă cu salvarea la spital. Din câte se pare, cauza intoxicării celor două a fost o sobă defectă din locuinţa lor, de pe strada Alexandru Carnabel din Galaţi.

În cursul nopţii trecute, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat să intervină la o locuinţă de pe strada Alexandru Carnabel pentru a acorda ajutor unei femei în vârstă de 54 de ani şi unei fetiţe în vârstă de 10 ani, cărora li se făcuse rău.

„La faţa locului le-am găsit pe cele două paciente prezentând semnele intoxicării cu monoxod de carbon. Fetiţa, în vârstă de 10 ani, era în stare mai gravă, aflându-se în comă. După ce li s-au acordat primele îngrijiri, cele două au fost transportate la Spitalul de Urgenţă, pentru asistenţă de specialitate", a precizat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Acest caz de intoxicare cu monoxid din cauza sistemelor de încălzire nu este primul de înregistrat în acest an la Galaţi. Zilele trecute, în tânăr de 27 de ani care locuieşte pe Drumul Viilor a fost adus în comă la spital după ce a fost găsit inconştient într-o cameră a cărei sobă folosită la încălzire nu funcţiona corespunzător.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite