S-a spânzurat în puşcărie pentru că i-a murit un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi
Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi

Astfel şi-a justificat gestul un deţinut de numai 23 de ani, închis în Penitenciarul Galaţi, care a încercat să se omoare în cea de-a treia zi de Crăciun. Bărbatul a fost găsit la timp de cadrele instituţiei şi dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Deţinutul, în vârstă de 23 de ani, este încarcerat în Penitenciarul Galaţi în vederea executării unei pedepse de doi ani şi patru luni pentru furt calificat.

Potrivit informaţiilor obţinute de la cadrele unităţii de detenţie, tânărul, autor al mai multor tentative de suicid, ar fi încercat să îşi încheie din nou socotelile cu viaţa de Sfântul Ştefan.

Atunci, în celula în care îşi ispăşeşte pedeapsa, a improvizat o funie şi care a legat-o de o ţeavă de plexiglas, numai că pe când se chinuia strângă laţul a fost surprins de un coleg de cameră, care a dat alarma.

Asistentul medical al Penitenciarului a încercat să îl resusciteze până la sosirea echipajului SMURD, medicii continuând manevrele. Dus pentru verificări si tratament la Spitalul de Urgenţă, deţinutul a fost mai apoi dus pentru un consult şi la Psihiatrie, după care a ajuns din nou la puşcărie, unde a oferit o explicaţie cel puţin bizară asupra tentativei sale de sinucidere.

"În prezent, deţinutul se află în Penitenciarul Galaţi. Motivaţia gestului a fost aflarea veştii despre decesul unuia dintre copii. Mentionam că, potrivit datelor pe care le avem noi în evidenţă, persoana privată de libertate nu are copii şi nu a fost căsătorită", a precizat subcomisarul Liviu Perjeu, din cadrul Penitenciarului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite