GALAȚI Un deținut condamnat pentru tâlhărie a fost bătut de doi colegi de celulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi
Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi

Altercația, la început verbală, a avut loc în cursul zilei de ieri, într-o celulă a Penitenciarului Galați. Cearta dintre cei trei deținuți implicați s-a transformat într-una fizică, unul dintre participanții la scandal ajungând să ia bătaie de la colegii săi mai tineri.

D.A., de 56 de ani, se afla ieri în celula în care este închis la Penitenciarul Galați., fiind condamnat la opt ani de închisoare pentru tâlhărie. La un moment dat, bărbatul s-a luat la ceartă cu doi colegi de celulă, în urma schimbului violent de replici D.A. primind mai multe lovituri din partea adversarilor săi.

Conflictul a fost aplanat prin intervenția gardienilor unității de detenție, iar bărbatul bătut a fost consultat de personalul medical al Penitenciarului.

"Persoana agresată, la recomandarea personalului medical al Penitenciarului Galaţi, a fost transportată la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Apostol Andrei" Galaţi pentru investigaţii suplimentare. În cursul zilei de astăzi a fost transferată la Spitalul Militar Galaţi, unde va rămâne sub supraveghere medicală, conform recomandărilor specialiştilor", a precizat cms. Safta Trincu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galați.

Potrivit sursei citate, toate cele trei persoane implicate în conflict vor fi cercetate disciplinar, reprezentanții penitenciarului urmând să stabilească gradul de participare a fiecăruia la scandal, precum și circumstanțele izbucnirii acestuia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite