Nati Meir a leşinat pe scările Palatului de Justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inculpat într-un dosar de corupţie care se judecă la Tribunalul Galaţi, Meir a căzut din picioare chiar înainte să apară în faţa magistraţilor. El a fost luat cu salvarea şi dus la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale.

Nati Meir avea astăzi termen la procesul în care este judecat pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că ar fi cerut bani de la o deţinută din Penitenciarul Galaţi în schimbul promisiunii că o va ajuta într-un proces intervenind pe lângă un judecător.

Fostul deputat PRM nu a mai ajuns însă în sala de judecată a Tribunalului Galaţi, unde urma să combată acuzaţiile procurorilor DNA, deoarece i s-a făcut rău chiar la intrarea în Palatul Justiţiei.

O ambulanţă solicitată prin intermediul numărului 112 l-a preluat pe inculpate şi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă. Din primele informaţii, se pare că lui Nati Meir i s-ar fi făcut rău în urma ingerării unor medicamente.

Aceasta nu este prima oară când Meir ajunge la Spitalul din Galaţi, el mai intrând pe mâinile medicilor gălăţeni pe vremea când, arestat fiind în Penitenciarul Galaţi, a încercat să se sinucidă prin spânzurare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite