Grilajele de la morminte au ajuns în vizorul hoţilor de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grilajele de fier se vând bine la centrele de colectare.
Grilajele de fier se vând bine la centrele de colectare.

Un adolescent de numai 15 ani din Galaţi a dat dovadă de un curaj nebun zilele trecute când a intrat într-un cimitir imediat după lăsarea întunericului şi a furat gardul care împrejmuia un mormânt. Poliţiştii locali nu l-au prins în cimitir, ci la câteva străzi distanţă.

Se spune că banii nu au miros, aşa că sumele obţinute de pe fierul vechi sunt bune, indifenet de unde ar proveni metalul care ia drumul centerelor de reciclare. Aşa pare să fi gândit un adolescent de 15 ani, care zilele trecute a dat iama în Cimitirul Eternitatea.

Din miile de morminte a pus ochii pe un loc de veci împrejmuit cu un grilaj mare de fier, pe care cu răbdare a reuşit să îl scoată din pământ.

Odată terminată treaba, tânărul a luat cele patru bucăţi de gard metalic în spinare şi a pornit agale spre un centru de colectare, pentru a le vine. Nu a apucat însă să meargă prea departe, pentru că la câteva străzi distanţă, mai exact în dreptul filialei BRD de pe strada 1 decembrie 1918, a dat nas în nas cu o patrulă a Poliţiei Locale. Fiind întrebat despre proveninenţa grilajelor, tânărul a recunoscut că le-a luat din cimitir pentru a le vinde.

Gardul metalic a ajuns înapoi la cimitir, fiind predat agentului de pază de la Gospodărire Urbană, iar tânărul a ajuns la Secţia 4 poliţie, unde este cercetat pentru furt calificat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite