Călătoria cu maxi-taxi, pericol curat! O pasageră dintr-un microbuz a fost accidentată la o frână prea bruscă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Siguranţa călătorilor în microbuzele de transport în comun este încă o dată pusă la îndoială după ce o femeie care circula cu un astfel de vehicul s-a accidentat în urma unei manevre a şoferului.

Călătorii claie peste grămadă în microbozele de transport în comun din Galaţi sunt o realitate cotidiană, acceptată tacit de şoferii care vor să facă cât mai multe încasări, dar şi de călătorii care acceptă să parcurgă kilometri întregi în picioare, chiar dacă asta înseamnă să-şi pună în pericol siguranţa.

Dovada că siguranţa în maxi taxi este ceva extrem de relative a fost un accident mai puţin obişnuit, petrecut zilele trecute într-un microbuz care circula pe strada Domnească.

Şoferul a frânat pentru a evita un pieton care traversa neregulamentar, manevra bruscă dezechilibrând-o pe o pasageră care a căzut pe podea şi şi-a dizlocat umărul.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a sunat la 112 şi a anunţat incidentul, declarându-le poliţiştilor că pasagera sa, Sofica F., de 57 de ani, avea loc pe scaun, dar în momentul în care a frânat brusc, a căzut pe podea.

Victima a fost dusă la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale, poliţiştii de la Circulaţie continuând cercetările pentru a elucida împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite