Poleiul a făcut zeci de victime la Galați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele zile cu polei în județul Galați au provocat un număr impresionant de accidente. Zeci de gălățeni pe care ghețușul i-a doborât, la propriu, au ajuns la spital și își vor petrece următoarele săptămâni cu mâinile sau picioarele imobilizate în ghips.

Sfârșitul săptămânii trecute nu a fost deloc unul relaxant pentru angajații serviciului de Ortopedie de la Spitalul de Urgență Galați.

Pe propriile picioare, cu mașini particulare ori cu salvările, victimele poleiului au venit una după alta, solicitând investigații și tratament de specialitate.

Luxațiile sau, după caz, fracturile de mâini și picioare au fost la ordinea zile încă de vineri, zi în care au fost înregistrate 28 de pacienți. Nici ziua de sâmbătă nu a fost cu mult mai ușoară pentru medici și ghipsari, aceștia având de rezolvat 22 de astfel de cazuri.

Majoritatea victimelor poleiului, care au primit câte una parat ghipsat și recomandări de rapaos, au fost trimiși acasă, doar câteva cazuri, de o gravitate mai mare, rămânând sub supraveghere medicală, în spital.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite