Gălăţean găsit mort în casă, într-un bloc din zona Portului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost dus la Morgă.
Cadavrul a fost dus la Morgă.

Poliţiştii au fost anunţaţi de locatarii blocului A1 de pe strada Navelor, care au reclamat faptul că dintr-un apartament venea un miros pătrunzător. Proprietarul apartamentului a fost găsit mort, decesul având loc, din primele constatări, de mai multe zile.

Absenţa bărbatului care locuia singur a fost observată de mai multe zile de locatarii blocului A1, care, deşi ştiau că acesta era bolnav, era mereu cu plăţile la zi, la întreţinere.

Din câte se pare, zilele acestea omul nu şi-a încasat nici pensia pe care i-a adus-o poştaşul, iar în momentul în care vecinii săi au obervat că din apartament venea un miros ciudat, au sunat la poliţie. Oamenii legii au cerut ajutorul pompierilor pentru a pătrunde în apartament.

„Am fost solicitaţi de poliţie ca să intervenim cu echipajul de descarcerare. Am deschis uşa, în incinta locuinţei fiind descoperit un cadavru", ne-a declarat cpt. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Din primele constatări, cadavrul care prezenta deja urme de descompunere, nu avea semne de violenţă.

„Din primele cercetări, moartea bărbatului nu a fost una violentă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medico Legal pentru autopsie şi stabilirea cauzelor decesului", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvât al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite