Victimă a unei glume proaste. Tânărul ajuns în comă la spital s-a aruncat pe geam de frică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţeanul în vârstă de 29 de ani, ajuns aseară la spital în stare gravă după ce a căzut de la etajul al doilea a fost determinat să se arunce de la balcon. Agresorul este reţinut pentru tentativă la omor şi lipsire de libertate.

Florian Dumitrescu (29 ani) se zbate între viaţă şi moarte în secţia de Reanimare a Spitalului de Urgenţă, starea lui fiind, potrivit medicilor, extrem de gravă şi cu puţine şanse de a se îmbunătăţi.

Tânărul a fost luat de echipajul SMURD ieri după-amiază din faţa blocului M5 din cartierul IC Frimu şi prezintă multiple leziuni, aflându-se în stare de comă.

image

„Pacientul a fost adus în stare foarte gravă, prezentând fracturi costale şi ale membrelor superioare şi inferioare, cu un traumatism toracic sever şi hemoragie intracerebrală. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire a pacientului", ne-a declarat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au demarat o anchetă imediat după producerea evenimentului şi au aflat că tânărul nu a căzut nici accidental, nici de bunăvoie de la etajul al doilea. Anchetatorii au stabilit că în apartamentul cu pricina se aflau, în momentul incidentului, mai multe persoane, care consumaseră până la momentul tragic băuturi alcoolice. La un moment dat, gazda, Valentin Lupu, de 21 de ani, s-a supărat pe Florian Dumitrescu, care într-un exces de bunădispoziţie l-a tras în glumă de nas.

„Atunci între cei doi a izbucnit un conflict spontan, agresorul ameninţând victima la un moment dat cu două cuţite de bucătărie. A închis şi uşa de la apartament şi i-a spus că nu mai iese din casă. Atunci victima s-a speriat şi a sărit pe geam", ne-a declarat procurorul Liliana Istrate, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Valentin Lupu a recunoscut totul la audieri, el fiind reţinut pe bază de ordonanţă de către procurori. El va fi prezentat în cursul zilei de astăzi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor şi lipsire de libertate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite