O asistentă medicală de la Ambulanţă a fost bătută în timp ce resuscita un pacient

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut în casa unor romi de pe strada Universităţii. Două femei, rude ale unui tânăr care leşinase, i-au cerut asistentei care dădea primul ajutor să le ia tensiunea şi pentru că au fost rugate să aştepte au sărit la bătaie.

O angajată a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a fost agresată de rudele unui pacient la care se deplasase pentru a-i acorda primul ajutor.

„Incidentul s-a petrecut în casa unor romi de pe strada Universităţii, Unde echipajul se deplasase, în urma unei solicitări primite pe 112, să acorde prim ajutor unui tânăr care leşinase. În timp ce asistenta îşi făcea treaba, două femei i-au cerut să le ia tensiunea, că ele plătesc. Li s-a spus să aştepte şi atunci una dintre el a sărit şi a lovit-o pe asistentă cu pumnii, a tras-o de păr", ne-a precizat doctorul Mihai Polinschi, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Conflictul a fost aplanat de poliţiştii Secţiei 1, chemaţi în ajutor. Potrivit cms.Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, persoana care a agresat-o pe asistenta medicală a fost sancţionată cu un avertisment.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite