Cinci persoane au fost rănite în urma unor accidente rutiere produse din neatenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câteva dintre victime au primit îngrijiri, dar nu au rămas internate.
Câteva dintre victime au primit îngrijiri, dar nu au rămas internate.

Cinci participanţi la trafic au ajuns victime în urma a patru evenimente rutiere produse într-o singură zi. Cea mai tânără victimă este un băiat de 11 ani din Brăhăşeşti. Poliţiştii cercetează împrejurările care au dus la producerea acestor accidente.

Primul şofer care a reuşit, din neatenţie, să provoace un accident rutier a fost un gălăţean de 29 de ani, care se pregătea să iasă dintr-o benzinărie unde făcuse plinul maşinii.

Lucian S. nu s-a asigurat la ieşirea din staţia de alimentare şi nu a dat prioritate unui autoturism condus regulamentar de Ion C., de 39 de ani, care circula pe strada principală. În urma impactului, o femeie în vârstă de 33 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni uşoare.

Impact din viteză

S-a întâmplat la Folteşti, pe DN 26, din cauza unui gălăţean care nu a adaptat viteza şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Poliţiştii au stabilit că Alexandru C., de 29 de ani, din Galaţi, a pătruns pe sensul opus din cauza vitezei excesive care l-a impiedicat să ţină volanul sub control şi a intrat frontal într-o maşină care venea pe contrasens, condus regulamentar de Viorel R., de 30 de ani, din Galaţi.

În urma impactului, doi bărbaţi cu vârste de 26 şi respectiv 34 de ani, pasageri în cel de-al doilea autotutosm, au fost răniţi.

Traversare periculoasă

Neatenţia la traversarea străzii l-a costat scump pe un băiat de 11 ani din Brăhăşeşti, care a ajuns la spital după ce a sărit în faţa unei maşini care circula regulamentar pe DJ 241.

Şoferul autoturismului, Gheorghe D., de 32 de ani, din comună, nu a mai apucat să frâneze la timp, parţial fiind împiedicat de vizibilitatea redusă, şi l-a lovit pe micul pieton. Victima s-a ales cu multiple leziuni şi a fost dus la Spitalul Municipal Tecuci pentru îngrijiri medicale.

Cu maşina în parapet

Un brăilean de 37 de ani s-a accidentat singur după ce a scăpat maşina de sub control pe DN 25, în Galaţi. Eugen M. se deplasa dinspre Şendreni spre Braniştea şi nu a adaptat viteza la denivelările de pe carosabil. Autoturismul a derapat de pe banda de mers şi a intrat cu putere într-un parapet metalic de pe marginea drumului.

În urma impactului, şoferul a fost rănit, el fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pentru îngrijiri medicale.

Toate cele patru evenimente sunt acum cercetate de poliţiştii de la circulaţie, care vor stabili circumstanţele în care acestea s-au produs şi cine sunt persoanele responsabile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite