Un angajat al unei firme din Vânători a fost grav rănit în urma unei explozii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut astăzi dimineaţă, în jurul orei 8.00. Victima, un bărbat de 34 de ani, originar din Constanţa, a fost adusă la Spitalul de Urgenţă şi suspusă unei intervenţii chirurgicale. Cazul este anchetat de ITM.

Evenimentul s-a produs astăzi dimineaţă, chiar la începutul programului în incinta punctului de lucru de la Sat Costi al unei societăţi comerciale specializate în colectarea fierului vechi.

Explozia unei instalaţii folosite la tăierea fierului vechi l-a surprins pe unul dintre angajaţi, pe nume Vasile Câltea, de 34 de ani, rănindu-l grav la nivelul picioarelor.

Bărbatul a fost preluat imediat de un echipaj al SMURD şi adus la Spitalul de Urgenţă. Muncitorul a fost evaluat de o echipă complexă de medici, el având piciorul stâng sfârtecat de suflul exploziei. După ce a primit primele îngrijiri, victima a fost dusă în sala de operaţie.

Inspectorii de muncă au început o anchetă.

„Firma angajatoare a notificat astăzi Inspectoratul Teritorial de Muncă cu privire la producerea unui accident de muncă în urma căruia un muncitor a fost rănit la nivelul picioarelor. Inspectorii vor face o serie de verificări pentru a se stabili circumstanţele în care a avut loc evenimentul", a precizat Ionel Petrea, şeful ITM Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite