Operaţiune de salvare îngreunată de drumurile blocate. O ambulanţă SMURD a adus în cinci ore o pacientă de la Tg. Bujor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu doar maşinile civile sunt în pericolul de a rămâne blocate în nămeţi, stratul gros de zăpadă de pe drumurile judeţene şi naţionale dându-le de furcă şi echipajelor de intervenţie. O fetiţă de 11 ani cu apendicită acută a fost cu greu adusă la Galaţi de o ambulanţă SMURD.

Echipajul SMURD a fost solicitat în cursul nopţii trecute să se deplasaze la Târgu Bujor pentru a aduce la spital o fetiţă în vârstă de 11 ani, care acuza o criză de apendicită. Drumul până în localitatea aflată la numai 60 de kilometri distanţă de Galaţi a fost un coşmar, echipajul ajungând greu la solicitant, dar şi mai greu înapoi, spre spital.

„Practic, tot drumul a durat cinci ore, dus-întors, din cauză că şoseaua era blocată de zăpadă, mai ales pe direcţia Târgu Bujor-Galaţi. Nu s-a putut merge mai repede, deşi echipajul a făcut tot posibilul să ajungă la pacienta care avea o apendicită acută. Până la urmă a fost adusă în siguranţă la Spitalul de Pediatrie pentru a fi operată", ne-a declarat dr. Angel Trifan, medicul coordonator al SMURD Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite