Actorul Vlad Vasiliu, acuzat de victima sa: "Se fac aranjamente. Am fost externat după doar o zi, deşi mă simţeam rău"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul accidentat săptămâna trecută de directorul Tetrului Dramatic se consideră abandonat. Actorul spune că nu l-a vizitat pentru că nu vrea să creeze impresia că încearcă vreun aranjament.

Dacă din primele declaraţii, reieşea clar că totul s-a terminat amiabil între cele două părţi, acum, cel care a ieşit mai "şifonat" din acest accident a ţinut să facă nişte declaraţii prin care îşi exprimă dezacordul faţă de ceea ce spune Vlad Vasiliu.
"Domnul Vlad Vasiliu minte ! Nu este adevărat că m-a dus la spital după accident. Am fost dus doar de SMURD. Minte şi în privinţa vitezei cu care circula. Eu nu cred că o maşină care ar fi avut 15-20 km la oră şi mă lovea lateral se putea răsturna. Din contra, avea timp să se oprească", spune Vasile Mihăilă.
Acesta este nemulţumit şi de faptul că directorul Teatrului Dramatic nu a venit deloc să se intereseze de soarta lui.
"L-am văzut vineri seara, la Urgenţe. Nu ştiu ce făcea acolo. Credeam c-a venit să se intereseze de mine, dar nu era aşa. A doua zi mă aşteptam să mă transfere în altă secţie, însă am fost externat", mai spune bărbatul.
Rudele acestuia spun că nici externarea nu s-a făcut în condiţii normale. „Cum se poate ca un om care a avut un accident rutier grav să fie externat la mai puţin de o zi?", se întreabă soţia lui Vasile, Nicoleta Mihăilă.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite