Neatenţia provoacă accidente stupide! Vezi ce au păţit doi conducători auto care au încălcat regulile de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile distruse sunt doar o consecinţă a neatenţiei în trafic.
Maşinile distruse sunt doar o consecinţă a neatenţiei în trafic.

Graba strică treaba, iar asta o pot confirma cel mai bine un gălăţean şi un vrâncean care şi-au distrus vehiculele cu care circulau doar pentru că nu au a efectuat corect manevrele în trafic.

Primul păţit din seria celor care au ajuns de pe şosea la spital a fost un gălăţean în vârstă de 50 de ani, care a circulat pe DN 26 ca şi cum drumul ar fi fost părăsit. Bărbatul, aflat la volanul maşinii personale, tocmai ieşise din Bariera Traian şi se îndrepta spre Metro. La un moment dat, a vrut să schimbe direcţia de mers, deşi se afla pe banda unu. Nu s-a asigurat şi până să ajungă pe sensul opus, a fost lovit în plin de un alt autoturism care venea din spate, pe banda a doua. În urma impactului, ambele maşini au fost serios avriate, iar şoferul neatent, ajuns la spital pentru îngrijriri medicale, va trebui să suporte costurile reperaţiilor.


Vitezoman pe scuter


O soartă asemănătoare a avut-o, în aceeaşi zi de marţi, şi un vrâncean care se deplasa cu un motoscuter pe Drumul Comunal dintre Torceşti şi Umbrăreşti. Jenică L., de 28 de ani, din comuna Suraia, nu a apreciat corect distanţa dintre moped şi o maşină staţionată pe marginea drumului şi a intrat cu viteză în partea din spate a autoturismului, fără a mai apuca să frâneze. În urma impactului, mopedistul s-a rănit, iar mijlocul său de transport a fost serios avariat.
Ambele evenimente sunt în prezent cercetate de poliţiştii Serviciului Rutier.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite