Un copil a fost rănit grav pentru că a traversat neregulamentar/Vezi ce a păţit un şofer care a încercat să evite un animal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorul a fost dus la spital
Minorul a fost dus la spital

Importanţa respectării normelor rutiere şi-a arătat încă o dată importanţa în judeţul Galaţi. Un băiat de 13 ani din Slobozia Conachi, care a vrut să traverseze în fugă, a fost pus la pământ de o bicicletă şi a ajuns la spital.

Bogdan E, în vârstă de 13 ani din Slobozia Conachi a ajuns în spital din cauză că a crezut că poate câştiga lupta cu o bicicletă prin faţa căreia a traversa o stradă din localitate.

Fără să aştepte ca bicicleta să îşi continue drumul, adolescentul a ţâşnit în faţa acestuia, bărbatul care conducea vehiculul pe două roţi neputând să îl evite. Bogdan s-a ales cu o fractură de picior şi a fost internat la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.

Nicio faptă bună nu rămâne...nepedepsită

Tot la spital a ajuns ieri şi un pechean în vârstă de 38 de ani, care s-a rănit încercând să nu lovească cu maşina un animal. Bărbatul, care se deplasa cu autoturismul pe DJ 251, a tras brusc de volan spre dreapta când în faţă i-a sărit un animal, dar maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului, şoferul şi un pasager aflat în maşină au suferit mai multe răni, care din fericire nu le pun viaţa în pericol.
Ambele evenimente sunt cerectate de poliţiştii de la Circulaţie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite