O bătrână călcată de tren a fost identificată datorită faptului că avea numele scris pe cizme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii fac cercetări.
Poliţiştii fac cercetări.

O octogenară din Galaţi a fost găsită ieri dimineaţă decedată pe calea ferată, în apropierea staţiei Barboşi. Din primele constatări, femeia fusese lovită de un tren. După toate probabilităţile, accidentul s-a petrecut duminică seara.

Cristina Chiş, în vârstă de 81 de ani, din Galaţi, a fost găsită ieri fără viaţă pe linia ferată din apropierea staţiei CFR Barboşi, de către agentul principal Claudiu Costache, din cadrul Poliţiei Transporturi Galaţi. În urma verificărilor pe care le-au făcut poliţiştii, aceştia nu au găsit niciun document asupra femeii, ci doar nişte alimente.

Cu toate acestea, ei au putut afla cine este victima datorită faptului că una dintre cizmele cu care aceasta era încălţată avea înscris pe talpă numele ei.

„Probabil avusese încălţămintea la cizmar, pentru reparaţii, şi din această cauză avea numele scris cu pixul pe talpă. Familia ne-a spus că este posibil ca femeia să fi vrut să ajungă la Bârlad, unde este înmormântat soţul ei", a precizat Carmen Palade, din cadrul Poliţiei Transporturi Galaţi.

Cadavrul bătrânei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar poliţiştii încearcă să afle ce tren a lovit-o mortal pe octogenară şi în ce condiţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite