Bătrân lovit pe trecerea de pietoni de o maşină furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul, un tânăr de 18 ani din Tecuci, nu avea permis de conducere, dar luase maşina de la o firmă la care era angajat ca paznic.

Lucian V., de 61 de ani, din Tecuci, a învăţat pe propria piele că oricât de mult te-ai strădui să respecţi regulile de circulaţie, ceasul rău în zi de marţi - 13 nu poate fi ocolit. Bărbatul mergea cu bicicleta, iar în momentul în care a vrut să traverseze str.1 Decembrie 1918 din localitate a ales trecerea de pietoni, ca să evite impactul cu vreo maşină. A avut însă ghinion, pentru că tocmai în acel moment pe zebră a intrat în viteză un autoturism care l-a lovit în plin.
Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că biciclistul fusese grav rănit, suferind o fractură de bazin. Mai mult, în urma cercetărilor, au aflat că cel care îl lovise pe sexagenar era un puşti de 18 ani, Dorin T., care plecase la plimbare cu o maşină pe care o furase din curtea firmei pe care ar fi trebuit să o păzească.
"Suspectul este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi vătămare corporală din culpă", a precizează Crsitina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei gălăţene.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite