FOTO Tamponare în lanţ în Ţiglina.Un BMW şi un Opel au fost grav avariate chiar în faţa Poliţiei Judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW-ul a intrat cu viteză în Opel. Foto: Florin Costache
BMW-ul a intrat cu viteză în Opel. Foto: Florin Costache

Accidentul s-a petrecut ieri după amiază, la nici 50 de metri de trecerea de pietoni. A treia maşină din coloana care a plecat de la semafor, BMW-ul a intrat cu putere într-un Opel Zafira, pe care l-a proiectat într-un Mercedes Vito.

Graba strică traba, dar şi maşina! A simţit-o pe pielea sa un posesor de BMW, care ieri a fost protagonistul unei super-tamponări chiar în faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Potrivit martorilor, şoferul bolidului a plecat cu viteză de la semafor, chiar dacă mai avea în faţă încă două maşini, respectiv un Mercedes Vito şi un Opel Zafira.

BMW făcut praf

"După nici 50 de metri, şoferul Mercedesului a frânat, la fel şi şoferul Opelului. Numai că cel cu BMW-ul a plecat cu o viteză aşa mare şi probabil nu a mai văzut că ceilalţi au încetinit şi a intrat în spatele Opelului, iar Opelul a intrat in Mercedes", ne-a spuns un martor.

În urma impactului, toata partea din faţă a limuzinei a fost făcută praf. Nici Opelul nu a scăpat prea uşor, fiind avariat deopotrivă în faţă şi în partea din spate.

image

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Circulaţie care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs evenimentul, dar şi două rampe de tractare care au preluat maşinile avariate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite