Căruţele, pericol public! Vezi de ce fac acestea accidente pe drumurile naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident provocat de o căruţă pe drum naţional.
Accident provocat de o căruţă pe drum naţional.

Un septuagenar din comuna gălăţeană Iveşti a ajuns la spital după ce a intrat cu căruţa într-un autoturism care circula regulamentar pe Drumul Naţional 25. Căruţaşul a fost rănit la cap şi a ajuns la spital.El este cercetat de poliţişti.

Seria accidentelor produse de atelaje pe drumurile naţionale continuă. Ultimul eveniment de acest gen din judeţul Galaţi s-a înregistrat sâmbătă, pe Drumul Naţional 25. Vasile P., de 74 de ani, din Iveşti, aflat într-o căruţă, a încercat să intre de pe un drum colateral pe şoseaua naţională, dar nu s-a asigurat.

A lovit în plin un autoturism condus regulamentar de un gălăţean în vârstă de 44 de ani. În urma impactului, căruţaşul a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la spital.

Potrivit poliţiştilor de la Circulaţie, căruţaşii ignoră cu bună ştiinţă interdicţia de a se deplasa cu atelajele pe drumurile naţionale şi europene. Amenzile pentru deplasarea cu aceste mijloace pe transport pe drumurile amintite sunt destul de mari, fiind cuprinse între 600 de lei şi 1.200 de lei, dar în căruţaşii nu le plătesc.
Statul nu are practic mijloacele necesare pentru a-i obliga să le achite atât timp cât proprietarii de căruţe nu au venituri declarate oficial.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite