VIDEO/Vezi aici o reclamă la Dacia Duster care a stârnit indignarea utilizatorilor youtube.com. Atenţie, reclamă cu conţinut xenofob!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Calitate de top europeană pentru un chilipir românesc" este mesajul unei reclame care dă peste cap orice regulă a publicității convenționale. Un cititor a trimis pe galati@adevarul.ro o sesizare cu privire la această reclamă

O reclamă, care probabil ar fi trebuit să aibă un caracter intern al companiei Dacia a transformat internetul într-un adevărat tărâm de bătălie. Limbajul xenofob, jignitor, atât la adresa companiei cât şi a României a creat o adevărată revoltă printre utilizatorii youtube.

"Și totuși, cine a realizat reclama? Răspunsul vine din Amsterdam, locul în care se află sediul central al companiei de producție Artcore. Este însă foarte probabil ca acest spot să fi fost făcut pentru un circuit intern, fără ca biroul olandez al celor de la Dacia să fie direct responsabil pentru realizarea și difuzarea sa. De altfel, așa cum scrie copywriter, este foarte probabil ca acest film să nu fi ajuns niciodată în fața oficialilor Dacia", se arată pe siteul automarket.ro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite