Accident sau sinucidere? O femeie a murit după ce a căzut de la etajul patru. Victima era angajată a ITM Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blocul unde s-a întâmplat tragedia
Blocul unde s-a întâmplat tragedia

Gălăţeanca, în vârstă de 50 de ani, angajată a Inspectoratului Teritorial de Muncă, a decedat după ce a căzut de la fereastra blocului în care locuia. Din primele cercetări, se pare că femeia s-a sinucis.

Tragedie învăluită în mister în Micro 17. Inspectorul ITM, care locuia la etajul al patrulea al unui bloc, a căzut de la circa 15 metri, chiar de la fereastra apartamentului în care locuia. Anunţat prin 112, un echipaj al SMURD s-a deplasat la faţa locului, medicii neputând să facă altceva decât să constate decesul femeii.

La faţa locului a ajuns şi o echipă de poliţişti, care în urma verificărilor a stabilit că femeia nu a fost victima unui accident, ci şi-a pus capăt zilelor.
Colegii femeii s-au arătat surprinşi de gestul acesteia, nedorind însă să mai facă niciun comentariu privind posibilele motive care ar fi putut să o împingă spre acest pas.

„Nu vă pot spune decât că era în concediu de vineri. În rest, dorinţa familiei este să nu comentăm pe acest subiect", a precizat Ionel Petrea, şeful ITM Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite