Dorinel Munteanu a fost nemulțumit de arbitrajul lui Tudor: "Dacă arbitrii români arbitrează în maniera asta este decepţionant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva minute după meciul Steaua – Oțelul Galați 2-1, în conferința de presă, Dorinel Munteanu a declarat că diferența a fost făcută de penalty-ul acordat bucureștenilor și că echipa lui va încerca să facă față pe cele trei fronturi în care este implicată.

Vizibil afectat de eșec, Munteanu a declarat: ”Eram convins că va fi un meci între două echiupe care își doresc ambele puncte. Am făcut o partidă bună, am fost bine organizați. În prima repriză, nici noi, nici Steaua n-am avut ocazii de gol. Noi am marcat și cu ceva noroc. După pauză, Steaua a pus presiune pe noi cu mingi înalte. Diferența a fost făcută de asta. De acel penalty care nu știu dacă a fost sau nu. N-am văzut faza. Poate în mintea lui Tudor aşa a fost să fie. Steaua putea să revină în joc numai prin penalty. Sunt dezamăgit. S-a văzut pe teren, dacă arbitrii români arbitrează în maniera asta este decepţionant. O manieră care nici la fotbalul feminin nu e... Orice atingere era fault... Asta e!”. Antrenorul campioanei en titre a mărturisit că echipa lui va face tot posibilul să reziste ”pe toate cele 3 fronturi în care suntem implicaţi. Eu încă sper şi cred că echipa îşi va reveni", a declarat Dorinel Munteanu la GSP TV.

Rugat  să comenteze faza penalty-ului, Anghel Iordănescu a spus: ”Să-mi fie iertat ce spun... Dorinel Munteanu și Ilie Stan sunt ca și copiii mei. Cred că arbitrul a fost foarte aproape de fază, iar atunci când există un contact se poate acorda penalty”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite