O adolescentă de 15 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fumat etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribilismul, anturajul negativ şi drogurile au băgat-o în spital pe o adolescentă de 15 ani din Galaţi. Fata a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe în stare gravă după ce a căzut şi s-a lovit la cap. În urma analizelor şi a controlului medical de specialitate, doctorii au stabilit că adolescenta consumase etnobotanice.

Internată la ora patru dimineaţa, ea nu şi-a revenit din starea euforică nici după opt ore. „Nu am nimic, lăsaţi-mă acasă. Nu vreau să zic nimic", repeta mecanic Mădălina Totoliciu, victima drogurilor.
Părinţii tinerei nu ştiu când a fumat ţigări etnobotanice fata lor şi spun că toată noaptea s-a comportat foarte ciudat. Ei dau vina pe anturajul ei.
„Ţipa prin casă, urla. Nu stătea locului. Se comporta foarte urât. Nu am mai văzut-o aşa. Din câte ştiu a fumat etnobotanice de astea. Are un anturaj urât. Am adus-o la spital şi aşteptăm să vorbim cu medicii să vedem care sunt rezultatele", spune mama fetei, care a stat lângă fiica ei toată noaptea.
Echipajul de pe ambulanţă care i-a acordat primul ajutor şi transportat-o pe adolescentă la spital a avut suspiciuni încă de la început că fata este drogată.
„Pacienta prezenta o lovitură la nivelul capului în urma unei căzături. Aceasta era suspectă de consum de etnobotanice din cauză că era foarte agitată", spune Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite