FOTBAL: Meciurile celor de la Oţelul cu Unirea Urziceni şi Dinamo au fost amânate din cauza ninsorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul Unirea - Otelul a fost amânat din cauza ninsorii
Meciul Unirea - Otelul a fost amânat din cauza ninsorii

Liga Profesionistă de Fotbal a decis astăzi ca partidele din etapa a 22-a şi cele din etapa a 23-a să fie amânate. Meciurile respective se vor juca trei zile mai târziu faţă de programarea iniţială.

Această decizie a fost luată din cauza ninsorii, pentru protejarea terenurilor. Partidele din etapa a 21, programată la sfârşitul acestei săptămâni, se vor disputa conform planificării iniţiale, nemafiind timp destul pentru schimbarea programului echipelor şi a televizărilor.


"Am făcut adresa către Federaţia Română de Fotbal ca etapa intermediară de la mijlocul săptămânii viitoare, a 22-a, să se decaleze. Deci această etapă se va juca trei zile mai târziu, la sfârşitul săptămânii viitoare, atunci când trebuia să se joace în etapa 23. Iar această rundă, a 23-a, va deveni intermediară. Aceste două etape se decalează cu trei zile", a declarat Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.


Astfel, meciul Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi, din etapa a 22-a, care trebuia să se dispute joi, 18 martie, va avea loc cel mai probabil duminică, 21 martie. Totodată, meciul Oţelul - Dinamo, din etapa 23, care ar fi trebuit să se joace pe 20 martie, va avea loc, cel mai probabil, miercuri 24 martie.

FRF a amânat şi meciurile din Liga a II-a şi a III-a

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a hotarât astăzi, tot din cauza ninsorii reprogramarea etapelor care urmau să se dispute la sfârşitul acestei săptămâni în cadrul campionatului naţional, Ligile a II-a şi a III-a, precum şi a jocurilor oficiale de juniori şi feminin. Aceste meciuri au fost amânate cu o săptămână.

Campionatul viitor va începe pe 24 iulie

Tot în şedinţa de astăzi a Comitetului executive a fost stabilit calendarul competiţional pentru sezonul 2010-2011. Astfel, campionatul Ligii I va începe la data de 24 iulie 2010, cel al Ligii a II-a pe 21 august, iar Liga a III-a în ziua de 20 august.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite