Galaţi: Week-end plin pentru iubitorii dramaturgiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de patru piese vor fi puse în scenă vineri, sâmbătă şi duminică pe scena Teatrului „Fani Tardini”.

Vineri, de la ora 19,00, actorii Dramaticului gălăţean vă invită la comedia “Puşlamaua”, de Pierre Chesnot, în regia lui George Motoi. Actorii promit o comedie franţuzească adaptată zilelor noastre.

Sâmbătă, de la ora 19.00, aceiaşi actori ai Teatrului „”Fani Tardini” vor pune în scenă piesa “Hotelul dintre lumi”, în regia lui Cristian Gheorghe. Reprezentaţia este de fapt o poveste de iubire spusă în vremuri atât de cinice. Duminică dimineaţa, este vremea pentru poveste!

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” vine cu o nouă ofertă tentantă pentru iubitorii comediei: povestea “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”. După moda textelor din “commedia dell’arte”, actorii care vor urca pe scenă vor interacţiona cu publicul.

Seară Shakespeare

Seara de duminică este rezervată dramaturgiei după Shakespeare: “Falstaff”. Îl puteţi vedea pe Lucian Pânzaru într-un rol de zile mari, construit parcă special pentru el.

Pişicher, şmecher, hoţ, laş, afemeiat, mincinos şi, cu toate astea, foarte simpatic, personajul pe care-l joacă Pânzaru intră uşor sub pielea spectatorului, care trăieşte cu bucurie micile sale victorii şi cu compasiune momentele sale tragice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite