Mai sunt încă două săptămâni de înscrieri pentru “Studentul Anului”. Află aici ce premii se dau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la momentul în care organizatorii proiectului naţional "Studentul Anului" vor trage linie şi vor trece la evaluarea concurenţilor.

Proiectul este organizat de Voluntari pentru Idei şi Proiecte şi îşi propune să premieze cei mai buni studenţi în Economie, IT, Arhitectură, Jurnalism şi Comunicare şi Medicină.

Pentru a se înscrie în competiţie, studenţii trebuie să rezolve o temă în funcţie de categoria de concurs şi să completeze formularul de înscriere. Evaluarea concurenţilor va fi făcută de un juriu specializat.

Câştigătorii de la categoriile Arhitectura şi Economie vor primi 2.000 de euro (locul I) şi 500 de euro (locurile II şi III). La categoriile IT şi Jurnalism şi Comunicare se vor acorda premii în valoare de 3.000 de euro.

Competiţia se va finaliza cu o gală care se va desfăşura pe data de cinci mai, când vor fi anunţaţi câştigătorii. La eveniment vor fi prezente atât personalităţi reprezentative din societatea civilă, cât şi parteneri media.

"Dacă va exista o schimbare autentică în educaţia românească, aceasta va porni de la recunoaşterea meritelor celor mai buni dintre noi", spune Tincuţa Baltag, directorul Fundaţiei Dinu Patriciu.

Parteneri în acest proiect sunt Capital Partners, Fundaţia Dinu Patriciu, Total Soft şi Adevărul Holding.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite