Galaţi: Un şofer a dat 100 de euro mită ca să scape de dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Un şofer a dat 100 de euro mită ca să scape de dosar penal
Galaţi: Un şofer a dat 100 de euro mită ca să scape de dosar penal

Bărbatul a fost prins în punctual de trecerea frontierei, conducând fără permis

Cetăţeanul roman Pavel U. s-a prezentat în punctual de trecere a frontierei Galaţi-Rutier pentru a ieşi din ţară, la volanul unui microbuz marca Mercedes.

 
La controlul specific, poliţistul de frontieră a constatat că cel în cauză avea permisul de conducere suspendat, fără drept de circulaţie.


Pe timpul derulării cercetărilor, persoana în cauză i-a oferit poliţistului de frontieră suma de 100 euro pentru a nu i se întocmi actele premergătoare începerii urmăririi penale.


Deşi poliţistul de frontieră a refuzat şi i-a adus la cunoştinţă că fapta sa constituie infracţiune, Pavel U. a insistat în oferirea banilor.


În aceste condiţii, poliţistul de frontieră a sesizat ofiţerii D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi care, sub coordonarea procurorului, au procedat la realizarea flagrantului.


“Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, faptă prevazută şi pedepsită de Codul Penal şi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat” a declarat scms. Dan Crassas, purtătorul de cuvânt al DGA – Biroul Teritoria Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite