Fostul portar Cristian Munteanu este cercetat pentru tăinuire în ancheta privind furturile de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul portar al lui Dinamo şi al Oţelului Galaţi, Cristian Munteanu e cercetat pentru tăinuire în ancheta în cadrul căreia au loc, miercuri dimineaţă, 44 de percheziţii la mai multe servicii de înmatriculări şi permise auto din Capitală şi din alte judeţe, el urmând să fie dus la audieri, au declarat reprezentanţi ai DGA.

Cristian Munteanu este unul dintre cei vizaţi în această anchetă au dcelarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai DGA.

Actualmente, Cristi Munteanu este în discuţii avansate cu conducerea clubului Oţelul Galaţi pentru preluarea unei funcţii în stafful echipei campioane.

El este cercetat pentru tăinuire, potrivit surselor citate.

Munteanu va fi dus la audieri pentru a da declaraţii în legătură cu acuzaţiile care-i sunt aduse în acest dosar.

În luna aprilie, procurorii Parchetului Capitalei au început urmărirea penală pe numele a nouă persoane în cazul unor furturi de maşini de lux, printre cei acuzaţi fiind mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi fostul portar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Munteanu. Ei sunt cercetaţi pentru înşelăciune, fals în declaraţii, instigare la fals intelectual şi tăinuire.

Cristi Munteanu este cercetat în libertate, pentru tăinuire, cu interdicţie de a părăsi localitatea, măsură dispusă de către procurorul de caz.

Procurorii îi acuză pe Andrei Mărgăritescu şi pe Cristi Munteanu că sunt "dobânditori de drept ai unei maşini furate", despre care "aveau în mod clar cunoştinţă că face obiectul unei infracţiunui de furt", potrivit unor surse judiciare.

Printre cei reţinuţi de procurori în acest caz a fost şi Alexandru Magherescu, patronul Clinicii Medicale "Doris", fostul proprietar al unui autoturism Audi A8 care figura ca fiind furat în actele poliţiei, folosit de Andrei Mărgăritescu şi de Cristi Munteanu.

Magherescu era acuzat că i-a dat maşina Audi A8, în urmă cu aproximativ doi ani, fostului portar dinamovist Cristi Munteanu, pentru aproximativ 10.000 de euro. Ulterior, omul de afaceri a declarat maşina furată, pentru a încasa asigurarea pe ea.

Surse judiciare mai spuneau că, după ce a ţinut o perioadă maşina Audi A8 luată de la Magherescu, Cristi Munteanu a reuşit, cu complicitatea unora dintre inculpaţii din acest doar, să întocmească acte "în regulă" ale maşinii. La începutul anului 2011, Munteanu i-a vândut maşina colegului său de la Dinamo, Andrei Mărgăritescu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite