O mamă de 26 de ani şi-a zdrobit copilul de pereţi chiar în Maternitatea Spitalului de Urgenţă Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz şocant la Galaţi: o mamă şi-a ucis copilul chiar în salonul în care era internată cu el. Femeia era cunoscută de inspectorii Protecţiei DGASPC, după ce toţi ceilalţi cinci copii ai săi fuseseră cedaţi spre adopţie în decursul ultimilor ani

Nicoleta Munteanu, în vârstă de 26 de ani, din comuna Smârdan, judeţul Tulcea, este cercetată de Poliţie, după ce, în cursul nopţii de duminică spre luni, şi-a ucis bebeluşul, chiar într-un salon al Maternităţii Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Galaţi: Mama criminală a fost reţinută de procurori după ce, azi dimineaţă, a recunoscut că şi-a ucis bebeluşul

Femeia s-a internat zilele trecute în spital, la doar două săptămâni după ce a dat naştere unui băieţel, cel de-al şaselea copil al său.

Ieri dimineaţă însă, asistentele, alertate de mămicile din saloanele alăturate care auziseră copilul plângând şi bufnituri repetate în pereţii salonului în care se afla Nicoleta, l-au găsit pe nou-născut fără suflare şi plin de vânătăi. Tânăra mamă a susţinut că micuţul a căzut din pătuţ.
„Am vrut să-i dau sân şi l-am scăpat pe jos", s-a justificat Nicoleta Munteanu.

Cadrele medicale spun însă că bebeluşul avea multe vânătăi la cap, ca şi cum ar fi fost lovit.

„Tânăra s-a internat după ce nu mâncase mai multe zile la rând şi susţinea că are probleme de sănătate. În cursul nopţii, bebeluşul a decedat. La prima vedere se observă cel puţin un traumatism cranian", a spus doctorul Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Nicoleta Munteanu va trebui acum să le dea explicaţii poliţiştilor.

"Concluziile preliminare, în urma necropsiei efectuate de medicul legist, artă că decesul copilului a survenit în urma unui traumatism cranio-cerebral. Urmează ca mama să fie audiată şi să se stabilească cu exactitate modul în care a survenit decesul", ne-a declarat comisarul Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite