La un control din puşcărie au fost găsite asupra deţinuţilor telefoane mobile, droguri şi arme albe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unui control efectuat la nivelul sistemului penitenciar, în unitatea de detenţie din Galaţi au fost găsite asupra condamnaţilor mai multe obiecte interzise, printre care arme albe şi telefoane mobile, dar şi importante cantităţi de alcool şi de droguri

Penitenciarul Galaţi s-a aflat printre unităţile aflate în vizorul echipelor de control ieri. Ce a ieşit, puteţi vedea mai jos

Telefoane, arme albe, droguri şi alcool, găsite în Penitenciarul Galaţi

Peste 550 de angajaţi din sistemul penitenciar, jandarmi şi studenţi de la Academia de Poliţie au făcut, marţi dimineaţă, percheziţii în închisorile Jilava, Galaţi şi Aiud, în urma raziilor fiind găsite 62 de telefoane mobile, 22 de cartele SIM, 26 de litri de alcool şi 66 de arme albe.

La "exerciţiul tehnico-tactic de alarmare simultană" au participat 427 de angajaţi din penitenciare. Alături de ei, la exerciţiu au participat 79 de jandarmi şi 50 de studenţi de la Academia de Poliţie. Echipele au percheziţionat 319 celule şi 1.709 deţinuţi.

În timpul percheziţiilor de marţi au fost descoperite 62 de telefoane mobile, 22 de cartele SIM, un "pacheţel" al cărui conţinut "a fost prezumat ca fiind o substanţă stupefiantă", 45 de încărcătoare de telefon mobil, zece dispozitive hands-free, 26 de litri de alcool şi 66 de arme albe.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite