Contestaţii titularizare Galaţi. Vezi aici notele finale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 150 de candidaţi, nemulţumiţi de notele obţinute la examenul de titularizare, au depus contestaţii la centrele de examinare la care au fost repartizaţii. Cele mai multe contestaţii sunt la Educaţie fizică şi la Limba română. Cel mai grav este faptul că există candidaţi cu note foarte mici care au depus contestaţie, probabil doar de dragul de a le da de treabă comisiilor.

Chiar şi aşa, profesorii au terminat aseară corectarea tezelor, astfel încât, astăzi să poată fi publicate rezultatele finale ale examenului de titularizare.

Indiferent de rezultatul contestaţiilor, prea multe nu se mai pot schimba în ierarhia finală. Celor 115 candidaţi care şi-au câştigat deja dreptul de a fi titularizaţi după afişarea rezultatelor, li se mai pot adăuga cel mult 5-10 candidaţi.

VEZI AICI REZULTATELE FINALE


Un lucru este clar: 100 de catedre din învăţământul gălăţean vor fi puse la dispoziţia candidaţilor titularizaţi din alte judeţe care au obţinut note mari, cu condiţia să rămână cel puţin un an în învăţământul local. Cât priveşte locurile rămase neocupate, ele vor fi date cel mai probabil candidaţilor care au obţinut note între 5,00 şi 6,99.

„Nici nu vrem să auzim de candidaţi care au obţinut note sub 5,00", spune inspectorul şcolar general Doruleţ Resmeriţă.

Vorbim aici despre 25 de catedre la matematică, una la chimie şi şase la fizică.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite