De la contestaţie, la facultate la Londra. Gălăţeanul Radu Cornea visează să ajungă PR în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul în vârstă de 18 ani este unul din puţinii fericiţi după contestaţia la Bac. El a terminat Liceul Teoretic “Emil Racoviţă” şi va studia la facultatea din Londra fără bursă. 

A dat Bacalaureatul la Limba Română, Istorie şi Geografie, dar a picat pentru că a luat 4,35 la prima materie. În urma soluţionării contestaţiei, a obţinut 5,35 la Limba Română, suficient pentru a lua Bacalaureatul cu 6,85.

Mai mult, nota îl ajută să se înscrie la Facultatea de Relaţii Publice din Londra. „Subiectele la Limba Română au fost destul de accesibile, dar nu am fost noi atenţi. Eu, de pildă, am scris despre altă lucrare în loc de un text dramatic, aşa cum ne ceruse subiectul. Sunt singurul care am promovat în urma contestaţiei din liceul meu”, ne-a declarat entuziast Radu Cornea.

El visează să devină PR în Anglia, cu un salariu anual de peste 15.000 de lire sterline.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite