Astă seară avem parte de un recital Horia Brenciu la „Music Arena”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa zonelor de distracţie din Galaţi se îmbogăţeşte din această seară cu un nou club! Music Arena îşi deschide porţile pentru amatorii din nopţi albe şi multă muzică bună. Deschiderea oficială a clubului va fi sărbătorită împreună cu Horia Brenciu şi trupa lui de excepţie.

Chiar dacă pe afiş organizatorii au scris că intrarea este liberă, locul la masă va costa 100 de lei. Pentru această sumă organizatorii oferă un meniu la alegere (mediteranean sau pe bază de brânzeturi), dar şi un long drink.

Cel mai nou club din oraş îşi poate câştiga din start renumele cel mai mare, ca şi număr de locuri disponibile pentru iubitorii distracţiei. Pentru pentru super-concertul lui Horia Brenciu din această seară sunt puse la bătaie nu mai puţin de 350 de invitaţii.

Cei care vor veni la inaugurarea din această seară vor avea parte de un spectacol pe cinste la care va contribui sonorizarea cu un sistem audio performant , de 32.000 waţi, cel mai puternic din oraş ! De asemenea, pe scena special amenajată au fost montate şi mai multe aruncătoare de confeti, astfel încât petrecerea să fie maximă! Spectacolul începe la ora 20.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite