Din combinat se fură şi cu autobuzul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Apropiaţii" Arcellor Mittal Galaţi au găsit o nouă metodă de a scoate din Combinatul Siderurgic materiale ce pot fi valorificate la centrele de colectare a fierului vechi.

Astfel, aseară, jandarmii gălăţeni au prins doi şoferi de ae autobuz care vroiau să scoată peste 300 de kilograme de cupru.


"Duminică, 9 mai 2010, ora 22:15, două echipaje de jandarmi, aflate în zona combinatului siderurgic pentru combaterea faptelor antisociale, aveau informaţii că pe la Poarta de Acces Sud Barbaoşi şi LSF urmează ca două autobuze "convenţie" să părăsească incinta Arcelor Mittal dar nu cu muncitori ci cu o cantitate de cupru. La ieşirea din combinat jandarmii au oprit autobuzele şi au trecut la controlul autovehiculelor, găsind în panoul de siguranţă din plafoniera autobuzelor dar şi în plafonul tavanului de deasupra scaunului şoferilor 350 de kg de sârmă şi lamele metalice de cupru", a declarat locotenent Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.


Cuprul, în valoare de peste 5.000 de lei a fosr recuperat, iar şoferii se vor alege cu dosar penal pentru furt calificat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite