IMAGINI REVOLTĂTOARE! Agenţii unei firme de pază au umilit un tânăr cu handicap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi agenţi ai firmei de pază şi „protecţie" Crotal Security, cea care este acuzată că ar fi fost folosită de către Cătălin Chelu pentru intimidarea mai multor oameni de afaceri, s-au filmat în timp ce maltratau un tânăr cu dizabilităţi.

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, filmul a fost postat pe site-ul youtube.com. În imagini se poate vedea foarte clar cum agenţii de pază batjocoresc hlizindu-se persoana cu probleme psihice.


„Tânărul care apare în filmare este major , are un retard mintal şi se află în sistemul de Protecţie Socială de mai mult timp", ne-a confirmat Tania Calcan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Galaţi.

În urma sesizării făcute de reporterii „Adevărul de Seară Galaţi", Poliţia va deschide o anchetă în acest caz.

"Vom verifica ce s-a petrecut acolo. O echipă de la Poliţia Municipiului Galaţi se va deplasa la faţa locului şi va sta de vorbă cu cei implicaţi în acest incident. Vom stabili dacă agentul de pază se face vinovat de vroe contravenţie sau infracţiune", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Pe de altă parte, reprezentanţii Crotal Security susţin că agenţii de pază îl hrănesc mereu pe tânărul cu handicap şi ceea ce se poate vedea pe imagini a fost o simplă joacă.

În cursul serii de ieri, atât tânărul cu retard cât şi agentul de pază surprins în timp ce-l pălmuia au ost chemaţi la Secţia 1 Poliţie pentru declaraţii.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite